Gamtos stebuklai: margainių ir šalavijo sėklų aliejaus nauda tavo sveikatai

Ar žinojai, kad gamtoje slypi stebuklai, galintys ne tik pagerinti tavo sveikatą, bet ir užtikrinti ilgaamžiškumą? Štai vienas iš jų – „Salvisil“ aliejus, kuris gaminamas iš šalavijo ir margainių sėklų. Jame – nepaprastas Omega-3 ir Omega-6 polinesočiųjų riebalų rūgščių kokteilis, ypač turtingas alfa-linoleno rūgštimi. Ši rūgštis netgi pranoksta kitus augalinius ar gyvūninius šaltinius – tikra dovana tavo kūnui!

Salvisil“ – natūralus sprendimas jūsų sveikatai

Salvisil“ – tai natūralus šalavijo ir margainių sėklų aliejus, pasižymintis ypač turtinga sudėtimi, padedančia įvairiapusiškai palaikyti sveikatą. Šiame aliejuje gausu Omega-3 ir Omega-6 polinesočiųjų riebalų rūgščių, ypač alfa-linoleno rūgšties, kuri viršija daugelį kitų augalinių ar gyvūninių šaltinių.

Dėl didelės antioksidantų koncentracijos „Salvisil“ lėtina senėjimo procesus, stiprina organizmo apsaugą nuo laisvųjų radikalų poveikio ir padeda mažinti širdies, kraujagyslių bei tam tikrų onkologinių ligų riziką.

Platus mikroelementų ir vitaminų spektras

„Salvisil“ sudėtyje yra reikšmingi kiekiai kalcio, kalio, magnio, geležies bei B grupės vitaminų, vitaminų A ir E. Šie komponentai atlieka svarbų vaidmenį nervų, endokrininės, širdies ir kraujagyslių bei raumenų sistemos veikloje. Chlorogeninė ir kofeino rūgštys, flavonoliai, kvercetinas,  miricetinas pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis.

„Hipokratas (apie 460–apie 370 m. pr. Kr.)

Dažnai vadinamas medicinos tėvu, Hipokratas naudojo šalaviją dėl jo gydomųjų savybių, ypač proto aiškumui skatinti ir atminčiai gerinti. Jis apibūdino tokias žoleles kaip šalavijas kaip naudingas pažintinėms funkcijoms ir psichinei sveikatai.“

Nauda širdies ir kraujagyslių sveikatai

Reguliarus „Salvisil“ aliejaus vartojimas padeda palaikyti sveiką kraujagyslių būklę, mažinti aterosklerozės plokšteles bei cholesterolio kiekį kraujyje. Tai teigiamai veikia kraujotakos procesus, stabilizuoja kraujo spaudimą ir mažina širdies bei kraujagyslių ligų riziką.

„Buvusi Australijos tinklinio kapitonė Liz Ellis pagyrė margainį kaip „nepelnytai pamirštą sveikatingumo herojų“. Ji pabrėžė šio augalo tradicinį vartojimą Vakarų žolinių vaistų tradicijoje, kaip augalą padedantį natūraliam kepenų detoksikacijos procesui.“

Sąnarių, raumenų ir kaulų sistemos palaikymas

Dėl didelio kalcio kiekio „Salvisil“ yra naudingas atramos-judėjimo sistemai – jis skatina normalų kaulų vystymąsi vaikams, padeda išvengti osteoporozės arba sušvelninti jos simptomus senjorams ir moterims menopauzės metu. Be to, šis aliejus mažina sąnarių ir raumenų skausmus, padeda esant reumatui, artritui ar artrozei.

Odos, nervų sistemos ir hormoninės pusiausvyros palaikymas

„Salvisil“ naudingas esant odos ligoms, tokioms kaip psoriazė, egzema ar ichtiozė. Kalis gerina atmintį, padeda stabilizuoti nervų sistemos veiklą ir mažina raumenų spazmus. Cinkas palaiko imuninę bei reprodukcinę sistemas, o mikroelementai dalyvauja hormonų ir fermentų gamyboje, padėdami subalansuoti endokrininės sistemos veiklą.

Natūrali pagalba metabolizmui ir svoriui

Aliejuje esanti chlorogeninė rūgštis gali prisidėti prie riebalų deginimo procesų. Tai padeda organizmui greičiau pašalinti toksinus, kenksmingus junginius ir skysčių perteklių. „Salvisil“ rekomenduojamas ir kaip pagalbinė priemonė normalizuojant metabolizmą, o tai gali būti naudinga žmonėms, sergantiems cukriniu diabetu ar turintiems antsvorio problemų.

Aukštos kokybės aliejus iš itin patikimo gamintojo Šaar

Šis aliejus gaminamas patikimo gamintojo „Šaar“, kuris specializuojasi natūralių produktų gamyboje. Latvių kompanija „Šaar“ laikosi aukščiausių kokybės standartų, užtikrindamas, kad kiekvienas jų produktas būtų saugus, šviežias ir atitiktų griežtus gamtosaugos bei sveikatos reikalavimus. Jų produkcija pasižymi natūralumu, grynumu ir kokybiškomis žaliavomis, todėl „Šaar“ vardas yra gerai žinomas tarp sveikos gyvensenos šalininkų.

Kaip vartoti?

Norint pajusti teigiamą „Salvisil“ aliejaus poveikį, pakanka vieno arbatinio šaukštelio aliejaus per dieną, likus pusvalandžiui iki valgymo. Tai paprasta ir patogi priemonė, siekiant geresnės sveikatos būklės bei didesnio energingumo kasdien.